Böcker/DVD

Böcker

Carlo Ancelotti - The Beautiful Games of an Ordinary Genius

Carlos Ancelotti

The Beautiful Games of an Ordinary Genius

En lättläst bok om Ancelottis karriär som spelare och manager fram tills hans tid i Chelsea. Man får vet hur det gick till när han bytte klubbar, vilka hans favorit spelare och tränare är samt vilka han inte tål alls. Även Zlatans övergång till Inter nämns och on du läst hans bok så får du ett annat perspektiv av affären. 

Bokia - 173 kr

 

Jag är Zlatan Jag är Zlatan

Zlatans egen berättelse

En mycket intressant bok och även om du inte gillar Zlatan så är boken att rekommendera. Allting är hans egna ord och det märks verkligen och det är just det som höjer boken. 

Bokia - 168 kr

 

 

 

Inverting the pyramid The History of Football Tactics Inverting the Pyramid

The History of Football Tactics

 Jonathan Wilson beskriver taktikens historia och dess utveckling. Det är en fashinerande läsning om hur fotbollen har utvecklats runt om i världen och hur olika länder har påverkats av varandra. Sverige nämn kort men främst handlar det om England, centra europa, sydamerika och sovjetunionen. Du får även veta varför högermittfältare ofta har nummer 7 och vänsterbackar nummer 5.


 

 Jens Bangsbo (Fystränare Danmarks landslag) och Birger Peitersen (tidigare bröndby) arbetar båda på Köpenhamns Universitet. Jens Bansbo är proffesor och har skrivit andra fotbollsböcker med inriktning på fysträning. Boken är bra strukturerad och förklarar tydligt grunderna samt hur övningarna ska gå till. Varje övning har förslag på stegringar samt syftet med stegringarna. Boken har ca 150 diagram och de är lätta att förstå. Boken är bäst lämpad för seniorer och juniorer.

  Bokia 122 kr Pocket

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)